Σε κώμα οπαδός του Εθνικού μετά από επεισόδια

Σε κώμα οπαδός του Εθνικού μετά από επεισόδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

opadosΈνας οπαδός, ηλικίας μόλις 45 ετών, χαροπαλεύει με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία μετά από επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Έναν μήνα μετά την έναρξη της Σουπερλίγκα. Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η Β’ εθνική. Στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής. Τι σημασία έχουν όλα αυτά. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το 2014, οπαδοί επιτίθενται σε οπαδούς και ο ένας καταλήγει να χαροπαλεύει. Και εξακολουθούμε να το λέμε ποδόσφαιρο. Στις εξέδρες ροντέο, ο οπαδός ήδη αναίσθητος και ο διαιτητής αρνιόταν να διακόψει το ματς. Το οποίο έληξε κανονικά. Που ξέρετε, ίσως κάποιοι να ψάχνουν για το σκορ, αντί για να αγωνιούν αν θα τα καταφέρει ο οπαδός που χαροπαλεύει. Ελληνικό ποδόσφαιρο, το 2014.

Για την ιστορία, που δεν έχει καν σημασία, οπαδοί του Ηρόδοτου φέρονται να επιτέθηκαν σε οπαδούς του Εθνικού κατά την διάρκεια του αγώνα. Στις συμπλοκές ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού έπεσε αναίσθητος. Μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, που οφείλεται σε ρήξη του ανευρύσματος που ήδη υπήρχε. Μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κρήτης έδιναν μάχη προκειμένου ετοιμάσουν αεροπορική διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X