«Θηρίο» στο κλουβί ο Σοϊλέδης, που μπήκε σε πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα

Σοϊλέδης και Μπακάκης είναι δυο παίκτες κλειδιά, για το παιχνίδι της νέας ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soiledisΗ αντίστροφη μέτρηση επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους έχει ξεκινήσει. Ο μεγάλος άτυχος της φετινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται έτοιμος να μπει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και να διεκδικήσει θέση βασικού. Ο αριστεροπόδαρος μέσος αποκτήθηκε για να πάρει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, ωστόσο οι συνεχόμενες ατυχίες δεν του το έχουν επιτρέψει.

Ωστόσο δείχνει έτοιμος να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Η αρχή έγινε χθες και συνεχίστηκε στην σημερινή προπόνηση, όπου ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Ο Σοϊλέδης είναι «θηρίο στο κλουβί» και δεν βλέπει την ώρα που θα επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του δεν γίνεται με πίεση και βιασύνη. Και για αυτό σήμερα παρά το γεγονός ότι ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, στην συνέχεια η εκγύμναση του έγινε μέσω ατομικού προγράμματος.

Έτσι ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την “πολυτέλεια” να δουλεύει για το αριστερο άκρο της άμυνας με τρεις ποδοσφαιριστές, τους Πεταυράκη, Γροντή και Σοϊλέδη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X