Σημείο αναφοράς η εξάρα στην Πόρτο (VIDEO)

Σημείο αναφοράς η εξάρα στην Πόρτο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-porto6-1Στην μεγάλη ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ, όλα τα προηγούμενα χρόνια υπάρχουν στιγμές που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει. Μια από αυτές ήταν σαν σήμερα πριν 36 χρόνια ότι οι κιτρινόμαυροι του μεγάλου Φέρενς Πούσκας έκαναν όλη την Ευρώπη να παραμιλά. Το κατόρθωμα της Ένωσης να φορτώσει την άμυνα της Πόρτο με έξι γκολ συζητήθηκε τότε σε όλη την Ευρώπη.

Το παιχνίδι είχε γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια και η Ένωση είχε παραταχθεί με τους Χρηστίδη, Μουσούρη, Μπ. Ιντζόγλου, Ραβούση, Νικολάου, Αρδίζογλου, Τάσο (53′ Λάζ. Παπαδόπουλο), Νικολούδη, Μπάγεβιτς, Βιέρα, Μαύρο.

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός ότι το τελικό 6-1 είχε διαμορφωθεί με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ενώ στο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι είχαν σκοράρει τέσσερις φορές.  Η τότε πρωταθλήτρια Πορτογαλίας υπέστη την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ πετύχαινε μια νίκη που ακόμα και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Ο  Ντούσαν Μπάγεβιτς σημείωσε δύο γκολ και από ένα οι Αργίζογλου, Τάσος, Νικολάου και Μαύρος.

[youtube id=”jJRhFcsa-ic)” width=”600″ height=”350″]

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X