Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic dellas bagevitsΚρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα αναφορικά με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες αν θα προχωρήσουν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για την φετινή σεζόν.

Η 12η Σεπτεμβρίου ημερομηνία λήξης της περιόδου που έχουν οι ομάδες για να εντάξουν στο δυναμικό τους κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή πλησιάζει και όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, στην ΑΕΚ συνεχίζουν την αναζήτηση της καλύτερης επιλογής για την θέση του επιθετικού. Έχοντας μεταξύ άλλων ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, μόνο και μόνο για να το κάνουν.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία. Ζυγίζουν τα δεδομένα και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις.

Στο θέμα του Κώστα Κατσουράνη το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ. Μπορεί κάποιες φήμες τις τελευταίες ώρες να ανέφεραν ότι υπάρχουν σκέψεις για να αγωνιστεί στην Ινδία, αλλά η ΑΕΚ αποτελεί πάντα πρώτη προτεραιότητα. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής φέρεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την ΑΕΚ, αφού θεωρεί ιδανικό το πρότζεκτ της Ένωσης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X