Ματιές σε Κατσουράνη ο Πανιώνιος

Ματιές σε Κατσουράνη ο Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis Κατσουράνης ΑΕΚ εθνική ομάδαΜετά τον Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο θέλουν ακόμη έναν έμπειρο παίκτη για την ομάδα τους, που έχει αρκετά νεανικά στοιχεία. Και ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν είναι ο Κώστας Κατσουράνης, σύμφωνα με δημοσίευμα του sentragoal.

Ο 35χρονος διεθνής άσος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, επιθυμεί να συνεχίσει να είναι στο προσκήνιο αλλά και να μην απομακρυνθεί από το Λεκανοπέδιο. Γι’ αυτό θεωρεί τον Πανιώνιο ως μια καλή λύση για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ οι «κυανέρυθροι» βλέπουν στο πρόσωπο του «Κατσούρ» τον άνθρωπο που εκτός από τις αρχηγικές του ικανότητες μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ.

Ο Πανιώνιος είναι διατεθειμένος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κατσουράνη και όλα θα κριθούν από την κατάληξη που θα έχουν οι επαφές του με την ΑΕΚ. Πάντως, όσο περνά ο χρόνος δύσκολα ο Κατσουράνης να φορέσει ξανά την φανέλα της Ένωσης, ενώ υπάρχει και το ενδιαφέρον από την Ινδία που δελεάζει οικονομικά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X