Μεταγραφική αντεπίθεση στην «Βασίλισσα», για να μην χαθεί άλλος χρόνος

Την Δευτέρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η πρώτη προπόνηση της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket proponisi ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΚάτι περισσότερο από 24 ώρες απομένουν μέχρι την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ και άπαντες στην ΑΕΚ τρέχουν και δεν …φτάνουν προκειμένου να στελεχώσουν το τμήμα και να παρουσιαστεί έτοιμο για τις επίσημες υποχρεώσεις. Η «Βασίλισσα» πέρασε πολλά το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο δείχνει έτοιμη να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχόμενες επαφές, προκειμένου να κάνουν τα κατάλληλα… άλματα και η Ένωση να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι έχουν συμφωνήσει με τον Ντέιβιντ Κάιλς, αλλά και με τους Γκάρετ Ουίλιαμσον και Λεωνίδα Κασελάκη. Ωστόσο για να στελεχωθεί και να κλείσει το ρόστερ χρειάζονται ακόμα αρκετά πρόσωπα.

Έτσι αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουν την μεταγραφική αντεπίθεση τους. Γνωρίζουν ότι τα περιθώρια στενεύουν, αλλά έτσι και αλλιώς οι εξελίξεις των προηγούμενων εβδομάδων πήγαν τα πάντα πίσω. Πλέον φαίνεται ότι το νερό μπήκε στο ..αυλάκι και άπαντες, ο καθένας από το δικό του πόστο, δίνουν μάχη με τον χρόνο.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση, αλλά είναι αυτός που μιλάμε με παίκτες, κυρίως τους Έλληνες για να τους «ψήσει» να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα. Αυτή η διαδικασία είναι σε καθημερινή βάση και άπαντες ελπίζουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες το ρόστερ θα έχει πληθύνει και τα πάντα θα είναι έτοιμα για να μπει στην σωστή διαδικασία το τμήμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X