Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ – Καλαμαριά (18:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live2Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Εnwsi.gr  μεταδίδει διαδικτυακά – ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απο την 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι και σήμερα έχετε ακούσει LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO. Και στην φετινή σεζόν, το enwsi.gr θα βρίσκεται σ’ όλα τα γήπεδα δίπλα στην ΑΕΚ, για να μεταδώσει όλα τα ματς μέσω του web radio.

Σήμερα  στις 18.00 το enwsi.gr θα μεταδώσει ζωντανά από το Ολυμπιακό Στάδιο το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να ξεκινήσει το ματς με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Φωκικό για το κύπελλο. Ωστόσο έχει ζητήσει και πάλι από τους παίκτες του να προσπαθήσουν να βγάλουν μέσα στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Επίσης ο Δέλλας αναμένεται να πειραματιστεί και πάνω στο 4-3-3 για πρώτη φορά από την αρχή του ματς.

Ο Κώστας Τσίλης με τον Μανώλη Βογιατζάκη θα είναι στην ραδιοφωνική μετάδοση του ματς και μαζί με τον Τάσο Καπετανάκο θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα θα συμβούν στο ΟΑΚΑ και το φιλικό της ΑΕΚ με την Καλαμαριά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X