Κάιλς ο πρώτος της "Βασίλισσας"

Στη λίστα του Ζιάγκου (και) ο Αμερικανός γκαρντ Ντέϊβιντ Κάιλς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÁÉËÓ  ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÊÇÖÉÓÉÁ KYLES PANELEFSINIAKOS - KIFISIA (BASKET LEAGUE 2013-2014)Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ Ντέιβιντ Κάιλς είναι οριστικά η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Λίγες ώρες μετά την προφορική συμφωνία με τον Λεωνίδα Κασελάκη, οι άνθρωποι της “βασίλισσας” έδωσαν τα χέρια με τον πρώην αθλητή του Πανελευσινιακού, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και τη νέα σεζόν θα φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Κάιλς, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη θέση “2”, αποφοίτησε απο το Ουίτσιτα Στέιτ ενώ κατά τη διάρκεια του α’ γύρου της σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Τσεχία με την φανέλα της Σβίταβι, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 16,8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Η παρουσία του στην ελληνική Basket League την προηγούμενη σεζόν ήταν ένας απ’ τους λόγους που οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ ήρθαν άμεσα σε συμφωνία μαζί του, πιστεύοντας στις ικανότητές του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X