Ρίχνουν τελευταίες ...ματιές στους ελεύθερους και παίρνουν οριστική απόφαση για φορ

Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic dellas bagevitsΟι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για μια μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Ναι μεν έχουν ξεκαθαρίσει ότι δε σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση ενίσχυσης μόνο και μόνο για να πουν ότι το έκαναν, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα σταματήσουν να αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αυτό που τονίζουν μάλιστα είναι ότι μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα τσεκάρουν κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού και αν βρεθεί ο κατάλληλος, ο οποίος θα πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει, τότε είναι απολύ πιθανό να ενισχυθεί άμεσα η γραμμή κρούσης. Ειδάλλως, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, το …ραντεβού για τις μεταγραφικές κινήσεις θα είναι για τον επόμενο Ιανουάριο, λήγους μήνες πριν την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει. Τα τελευταία 24ωρα τόσο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και ο Τραϊανός Δέλλας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκονται σε “ανοιχτή γραμμή” εξετάζοντας κάθε περίπτωση ελεύθερου φορ που έχει προταθεί και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X