O Nέμεθ θέλει σαν ...τρελός, αλλά στην ΑΕΚ ψάχνουν κάτι άλλο για την επίθεση

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nemethΝα επιστρέψει στη χώρα μας και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό θέλει όσο τίποτα ο Κριστιάν Νέμεθ, αλλά όπως φαίνεται το παραπάνω ενδεχόμενο συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ επιβεβαίωναν χθες ανεπίσημα ότι πράγματι προτάθηκε ο Ούγγρος στράϊκερ, αλλά ξεκαθάριζαν ότι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που αναζητούν αυτή τη στιγμή για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Συγκεκριμένα αυτό που υποστήριζαν είναι ότι ψάχνουν για έναν γκολτζή περιοχής και όχι για περιφερειακό επιθετικό, όπως είναι για παράδειγμα ο Νέμεθ. Αυτό μάλιστα που επαναλάμβαναν για μια ακόμα φορά είναι ό,τι ακριβώς διαβάσατε χθες το πρωί στο enwsi.gr. Ότι δηλαδή μόνο στην περίπτωση που τις επόμενες μέρες βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση θα προχωρήσουν στο επόμενη βήμα. Σε διαφορετική περίπτωση, γενικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα επικρατεί η άποψη ότι για το πρωτάθλημα της Football League το υπάρχον ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, με τις εξελίξεις να …μεταφέρονται πλέον για τον επόμενο Ιανουάριο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X