Σε Αθήνα, Πελοπόννησο, Εύβοια και Κρήτη θα «ταξιδέψει» η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα

Σε Αθήνα, Πελοπόννησο, Εύβοια και Κρήτη θα «ταξιδέψει» η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

omada-ομαδαΣημαντικές ανακατατάξεις στη «γεωγραφία» των ομάδων που θα σχηματίσουν τους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής, φέρνει η οριστική απόφαση για υποβιβασμό του Αρη στην ερασιτεχνική κατηγορία. Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, όλα δείχνουν πως το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 13 ομάδων, όπου ένας σύλλογος θα έχει ρεπό κάθε εβδομάδα (στα πλέι οφ θα μπουν οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο και θα παίξουν σε μίνι πρωτάθλημα, απ’ όπου θα προκύψουν οι δύο που θα εξασφαλίσουν την άνοδο).

Τα νέα δεδομένα φέρνουν την ΑΕΚ να ταξιδεύει για το νέο πρωτάθλημα σε γειτονιές της Αθήνας, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και την Κρήτη. Και αυτό αφού ο Φωκικός που μέχρι πρότινος ήταν στους υποψήφιους αντιπάλους της Ενωσης, φαίνεται πως θα «μετακομίσει» στον δεύτερο όμιλο (ή «βόρειο»). Σε αυτόν θα παραμείνει και η Ζάκυνθος, που αγωνίστηκε με ομάδες από τα βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας και την περυσινή περίοδο.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσει εντός λεκανοπεδίου τους Αλιμο, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Καλλιθέα, Φωστήρα. Θα πάει στα Ψαχνά της Εύβοιας για το ματς με τον τοπικό Ηρακλή και θα περάσει τον ισθμό της Κορίνθου για να αντιμετωπίσει Ερμιονίδα (Ναύπλιο), Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή και Πανηλειακό. Στην Κρήτη θα έχει να ταξιδέψει σε Χανιά για την τοπική ομάδα και Ρέθυμνο για την Επισκοπή.

Αντίστοιχα, στον άλλο όμιλο θα αγωνιστούν οι Αγροτικός Αστέρας, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Λάρισα, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος και Φωκικός. Οι τρεις πρώτες ομάδες θα μπουν στα πλέι οφ με βαθμολογικό αβαντάζ, που θα προκύψει από τη συγκομιδή που θα έχουν στην κανονική περίοδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X