Στο ...τραπέζι ο Νέμεθ

Στο ...τραπέζι ο Νέμεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nemeth ΝέμεθΣτην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, με το όνομα του Κριστιάν Νέμεθ να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr τις τελευταίες μέρες στην “κιτρινόμαυρη” ατζέντα.

Ο Ούγγρος πρώην στράϊκερ του δικεφάλου προτάθηκε στους ανθρώπους της Ένωσης (βρέθηκε στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού) και η περίπτωσή του μόνο αδιάφορη δεν είναι, αφού εκτός από την πολύ θετική παρουσία που είχε με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο πρώτο μισό της σεζόν 2009-10, τα τρία τελευταία χρόνια η πορεία του στο πρωτάθλημα Ολλανδίας μόνο αξιοπρόσεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Νέμεθ μετά από δύο σεζόν στη Ρόντα, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 38 αγώνες πρωταθλήματος και σκόραρε δέκα φορές, έμεινε ελεύθερος και στα 25 του χρόνια αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ούγγρος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην ΜΤΚ, με τη Λίβερπουλ να τον αποκτά το 2007. Στους “κόκκινους” δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά με την έλευσή του στην ΑΕΚ “ανάγκασε” τους πάντες να τον προσέξουν με πέντε γκολ σε εφτά συμμετοχές στο α’ γύρο του πρωταθλήματος. Μέχρι το 2012 η πορεία της καριέρας του ήταν πτωτική, αλλά από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή για το ολλανδικό πρωτάθλημα κατάφερε να δείξει ξανά στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X