Πάει για δύο ομίλους των 13 ομάδων η Football League, αν ο Άρης παίξει στη Γ' Εθνική

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

football leagueΣημαντικές αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Football League πάρθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής. Συγκεκριμένα αν ισχύσουν οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τον Άρη να δηλώνει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, τότε οι δύο όμιλοι της κατηγορίας (νότιος και βόρειος) θα απαρτίζονται από 13 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ρεπό κάθε εβδομάδα για μια ομάδα, ενώ μια ΠΑΕ του νοτίου ομίλου θα “μετακομίσει” στον βόρειο για να καλυφθεί το κενό.

Επίσης το μεσημέρι της Τρίτης “κλείδωσε” οριστικά τόσο η 9η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος, όσο και η 29η του ίδιου μήνα ως ημερομηνία της 1ης αγωνιστικής.

Στο μεγαλύτερο μέρος πάντως της συνεδρίασης το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν οι οικονομικές απολαβές τόσο από τη χορηγία του ΟΠΑΠ όσο και από άλλες χορηγίες. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη ότι ο ΟΠΑΠ θα μοιράσει 4,5 εκ. ευρώ μεικτά (3,8 εκ. ευρώ καθαρά). Απ’ το συγκεκριμένο ποσό θα αφαιρεθούν ορισμένα λειτουργικά έξοδα της ομοσπονδίας και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν οι ομάδες.

Λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης, το Δ.Σ της Football League ΟΠΑΠ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ συζήτησε λεπτομέρειες της σύμβασης με την ΟΠΑΠ ΑΕ και ενέκρινε την οικονομική εγκύκλιο αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Παράλληλα πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Να υπάρξει συνάντηση της Διοργανώτριας με την ΕΠΟ για ενημέρωση επί θεσμικών θεμάτων.

Δημιουργία τμήματος Marketing.

Δημιουργία Οικονομικής Επιτροπής .

Δημιουργία μικτής ομάδας Football League για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

 ΠΗΓΗ: a-sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X