Ο Χόρχε Παγιάν στο enwsi.gr: «Ο κόσμος θα δει μια ομάδα που θα παίζει καλό βόλεϊ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pagianΓια ακόμα μια χρονιά ο Χόρχε Παγιάν αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους παίκτες κλειδιά της πορείας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ο Κολομβιανός πείστηκε από τον Μάνο Μακρή και παρέμεινε στην Ένωση, ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Πλέον μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του βρίσκονται στο Πήλιο και συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με επίπονες προπονήσεις, αλλά και εξαιρετικό κλίμα.

Ο Παγιάν μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας. «Είμαστε πολύ καλά. Κάθε μέρα δουλεύουμε για το καλύτερο. Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Δουλεύουμε σκληρά και σοβαρά για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Είναι αλήθεια ότι μπορεί ο Χόρχε Ελγκέτα να έχει αναλάβει από πέρυσι την ομάδα, αλλά ουσιαστικά δεν δούλεψε μαζί της καθόλου, με εξαίρεση την παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Ο Παγιάν μίλησε για τον νέο προπονητή της Ένωσης, αλλά και τον στόχο που έχει τεθεί.

«Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς και την δική του φιλοσοφία. Ο κόσμος θα δει μια ομάδα που θα παίζει καλό βόλεϊ και θα δίνει το 100% για να κάνει το καλύτερτο δυνατό για την ομάδα. Προς το παρόν δουλεύουμε την φυσική μας κατάσταση και σιγά σιγά βάσει προγράμματος θα πιάσουμε και μπάλα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X