Ο Ζόριτς "ντύθηκε" Μάνταλος και έχει πιθανότητες να μπει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Ρήγας Φεραίος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

μπαρμποσα ζοριτς barbosa zoricΌλη την εβδομάδα που διανύουμε αυτό που “βασανίζει” τον Τραϊανό Δέλλα είναι ποιός ποδοσφαιριστής θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μάνταλο. Ο προπονητής στις τελευταίες τρεις προπονήσεις έχει δοκιμάσει τρεις διαφορετικούς παίκτες και φαίνεται ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον παίκτη που θα εχει τον επιτελικό ρόλο στο παιχνίδι με τον Φωκικό για το κύπελλο, το πρώτο επίσημο για τη νέα χρονιά.

Στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν σειρά του Ζόριτς να πάρει θέση στο βασικό σχήμα. Παίζοντας πίσω από τον Χρήστο Αραβίδη. Θυμίζουμε ότι χθες στην ίδια θέση χρησιμοποιήθηκε ο Ντακόλ και προχθές ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Δέλλας δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και το ψάχνει μέχρι τελευταία στιγμή.

Είναι σαφές ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας η θέση  αυτή και για αυτό θέλει να πάρει την καλύτερη απόφαση, χρησιμοποιώντας τον ποδοσφαιριστή με τα καλύτερα στοιχεία.  Έτσι σήμερα στην άσκηση τακτικής που αφορούσε στην ανάπτυξη της ομάδας, ο Ζόριτς έπαιξε μαζί με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα πίσω από τον Αραβίδη. Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κορδέρο και Ανάκογλου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X