Νικούλη στο enwsi.gr: «Όλοι μαζί να χαιρόμαστε τις νίκες της ΑΕΚ» (VIDEO)

Νικούλη στο enwsi.gr: «Όλοι μαζί να χαιρόμαστε τις νίκες της ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotis-nikouliΤην πρώτη της προπόνηση έκανε το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Πρόκειται για μια καινούργια προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα και τον Μανώλη Ρουμελιώτη να «χτίζει» την ομάδα από την αρχή. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, η Βάσω Νικούλη, μίλησε στο enwsi.gr για τους στόχους της ΑΕΚ, τα συναισθήματα της από την πρώτη γνωριμία με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και την στήριξη του κόσμου.

«H AEK είναι μια μεγάλη ομάδα, είμαι χαρούμενη που πήρα μεταγραφή φέτος. Πρώτη προπόνηση, κουραστήκαμε λίγο, καλή αρχή με υγεία, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με σκληρή δουλειά και προχωράμε.

Η ομάδα μιλά την ίδια … γλώσσα

«Το κλίμα παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα, από κει και πέρα η γλώσσα… εντάξει. Μην ξεχνάμε ότι και οι ξένες μας βοήθησαν τα τελευταία χρόνια, ανέβασαν το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ, αλλά από κει και πέρα, προχωράμε ελληνίδες κοιτάμε μπροστά και  ότι καλύτερο».

Βήμα – βήμα, αυτό είναι το πιο σημαντικό;

«Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Καταρχήν να ξεκινήσει η ομάδα. Να έχουμε υγεία. Να μπούμε στα φιλικά, να δέσει η ομάδα. Από κει και πέρα στο πρωτάθλημα παιχνίδι παιχνίδι, σετ –σετ, πόντο πόντο».

Για τον κόσμο και αν φέτος είναι αναγκαία η παρουσία του κόσμου:

«Συμφωνώ απόλυτα. Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει πάρα πολύ φέτος, να είναι κοντά μας και όλοι μαζί να χαιρόμαστε τις νίκες.

[youtube id=”1XcS3i70a88″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X