Το ανφέρ του Κώστα Μανωλά

Κοντά στη Γιουβέντους ο Μανωλάς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas1-μανωλαςΕίναι γεγονός, πως η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Κώστα Μανωλά, αλλά και οι σημερινές δηλώσεις της μητέρας του, Φλώρας στην εφημερίδα «Φως», «πλήγωσαν» ακόμα περισσότερο τον κόσμο της ΑΕΚ. Διότι μπορεί να υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για την πικρία που αισθάνεται ο Κώστας Μανωλάς και οι γονείς του από τη συμπεριφορά των ανθρώπων που βρέθηκαν στη διοίκηση της Ενωσης, αλλά τώρα που έφυγε από το λιμάνι δεν ήταν απαραίτητες οι δηλώσεις ευγνωμοσύνης προς τον Μαρινάκη.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Ολυμπιακό! Ο Κώστας δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ολυμπιακό και εμείς ως οικογένεια του το ίδιο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τα άλλα μέλη της διοίκησης για το πως υποδέχθηκαν το παιδί μου και το πήρανε, όταν του είχαν βγάλει ένα προφίλ στην ΑΕΚ ότι είναι παλιοχαρακτήρας. Τον έβριζαν στην ΑΕΚ ως ένα κωλόπαιδο και ερχόμενος στον Ολυμπιακό ξεδίπλωσε το ταλέντο του, βελτιώθηκε, μπήκε στην Εθνική, διότι πριν τον κατηγορούσαν κάποιοι σε παίκτες που έπαιζαν ρόλο στην Εθνική! Ονόματα δεν θέλω να πω, αν και γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκε και τον αγκάλιασε, να και πέρασε δύσκολες στιγμές στην αρχή. Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να ξαναδώ ύστερα από κάποια χρόνια τον Κώστα να παίζει με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ξέρεις τι είναι να σε αγκαλιάζει ο Μαρινάκης και να σου λέει “το παιδί σου είναι η αδυναμία μου; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που αγκάλιασε το παιδί και το έκανε δικό του παιδί! Και κάτι άλλο να γράψετε. Αν ο Κώστας έπαιζε με μέσο στην ΑΕΚ λόγω του θείου του, ο θείος του θα έβαζε να παίζει πρώτα του παιδί του και όχι το παιδί μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι γραφείο να σε διορίσει κάποιος. Φαίνεσαι και κρίνεσαι σε κάθε ματς από χιλιάδες κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ανελέητα αξιοκρατικό επάγγελμα που υπάρχει. Αν δεν αξίζεις δεν προχωράς», είπε η μητέρα του Κώστα, σε μία συνέντευξη που αποτελεί τεράστιο ανφέρ προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X