Θετικός για την ΑΕΚ ο Λέκιτς, αναμονή για τις εξελίξεις με την Γκεντσεμπιρλιγκί

Θετικός για την ΑΕΚ ο Λέκιτς, αναμονή για τις εξελίξεις με την Γκεντσεμπιρλιγκί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic2-λεκιτςΣτην ΑΕΚ δεν βιάζονται για τις μεταγραφές και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση μόνο για να φανεί πως υπήρξε ακόμα μία προσθήκη. Ο παίκτης που έχουν καταλήξει πως είναι σούπερ επιλογή για την επίθεση και μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενταγμένος στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα είναι ο Ντέγιαν Λέκιτς. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, ο 29χρονος Σέρβος αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Το σημαντικό είναι πως ο Λέκιτς είναι θετικός για την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Σέρβος δεν ανησυχεί για την παρουσία της Ενωσης στη Β’ Εθνική, αντιλαμβάνεται την προοπτική που έχει ο σύλλογος και πως με τα «κιτρινόμαυρα» μπορεί να προσθέσει ευρωπαϊκή προοπτική στην καριέρα του. Για να παίξει στην ΑΕΚ μάλιστα, είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ το κασέ του, από τις 600.000 ευρώ που λάμβανε την περυσινή περίοδο.

Βέβαια, καταλύτης για τις εξελίξεις είναι η Γκεντσερμπιρλιγκί. Οι Τούρκοι ψάχνουν ομάδα για να πουλήσουν τον Λέκιτς, αλλά δεν έχουν βρει κάτι. Δανεισμό δεν συζητούν ξανά, δεδομένου πως είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και πέρυσι επιβαρύνθηκαν εκείνοι με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού για να παίξει στη Χιχόν. Στην Ισπανία υπάρχει ενδιαφέρον (Χιχόν, Σαραγόσα, Βαγιαδολίδ), αλλά φαίνεται πως καμία δεν προσφέρει το «πακέτο» της ΑΕΚ στον Λέκιτς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X