Καθαρογράφεται η απόφαση για την ΑΕΚ, κερδίζει χρόνο με παράταση από τον ΕΣΑΚΕ

Από την Αυστραλία οι ομογενείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket1-μπασκετΔιαδικαστικές λεπτομέρειες που αφορούν την απόφαση που πρέπει να καθαρογραφεί πριν δοθεί επίσημα φαίνεται πως απομένουν για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες βρέθηκαν χθες στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ήρθαν σε συνεννόηση με τα αρμόδια στελέχη και έλαβαν ενημέρωση πως τα πάντα είναι σωστά. Αυτό που απέμενε ήταν να καθαρογραφεί η απόφαση και σήμερα το πρωί η ΑΕΚ θα λάβει τον Αριθμό Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών.

Βέβαια, τα σπουδαία είναι στη συνέχεια. Όπως έχετε ενημερωθεί, στο βάθος του τούνελ αχνοφαίνεται λύση με επενδυτές που μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Το μόνο ενθαρρυντικό που υπάρχει σε αυτή τη φάση για τη «Βασίλισσα», είναι πως φαίνεται ό,τι θα δοθεί νέα παράταση από τον ΕΣΑΚΕ (με τη σύμφωνη γνώμη και της ΕΕΑ). Ετσι, δεν υπάρχει πίεση για άμεσες εξελίξεις ως την Πέμπτη, αλλά πιθανότατα θα υπάρχει ακόμα μία εβδομάδα για να βρεθεί λύση με την εγγυητική των 100.000 ευρώ και τα χρήματα που απαιτούνται για τη σύσταση της ΚΑΕ (περίπου 245.000 ευρώ).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X