Το «παλεύουν» για τον Λέκιτς στην ΑΕΚ, αν και στο ...παιχνίδι έχει μπει και η Χιχόν

Το «παλεύουν» για τον Λέκιτς στην ΑΕΚ, αν και στο ...παιχνίδι έχει μπει και η Χιχόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic1-λεκιτςΑποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους και να ολοκληρώσουν μία πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι στην ΑΕΚ αναφορικά με την υπόθεση του Ντέγιαν Λέκιτς. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, ο 29χρονος Σέρβος φορ είναι η βασική επιλογή των «κιτρινόμαυρων» για τη γραμμή κρούσης. Παίκτης με μεγάλη αξία, που μπορεί να προσδώσει άλλη ποιότητα στην επίθεση της ΑΕΚ και να κάνει τη διαφορά. Βλέπετε, δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός «πάντσερ» που του έχουν δώσει στην Ισπανία.

Γι’ αυτό άλλωστε, ο Λέκιτς έχει μεγάλη ζήτηση στην Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χιχόν τον έχει ως πρώτη επιλογή στη λίστα της, καθώς ακόμα και σήμερα μπορεί να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Σκέποβιτς στη Σέλτικ αντί 2,5 εκατ. ευρώ. Συν τοις άλλοις, για τον Λέκιτς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Βαγιαδολίδ και τη Σαραγόσα, ενώ λέγεται πως στο παιχνίδι μπορεί να μπει και ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ΑΕΚ βέβαια, μένει δυνατά στο παιχνίδι και προσφέρει την προοπτική της ως σύλλογος. Αλλωστε, στην Ισπανία τα κασέ δεν είναι πολύ υψηλά. Για τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ισχύει ένα είδος «σάλαρι καπ», που δεν επιτρέπει μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις σε μισθοδοσία. Αλλωστε και πέρυσι, η τουρκική Γκεντσεμπιρλιγκί που ανήκει ο Λέκιτς, είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του για να παίξει δανεικός στη Χιχόν.

Μόνο που τώρα, ο Σέρβος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι Τούρκοι συζητούν μόνο για πώληση ή να αφεθεί ελεύθερος. Αν και υπήρχαν σενάρια για ενδιαφέρον ομάδας για αγορά του, ακόμα φαίνεται να υπάρχει απόσταση. Και η ΑΕΚ είναι μέσα στο παιχνίδι, αν και την ίδια στιγμή κρατά ως εναλλακτική και ακόμα μία εξαιρετική επιλογή για την επίθεση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X