Μαραντάς: «Σημαντικά για εμάς τα διπλά παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Μαραντάς: «Σημαντικά για εμάς τα διπλά παιχνίδια με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

24_08_2014t1Μιλώντας στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας μετά το τέλος του φιλικού ματς με την Λαμία, ο τεχνικός του Φωκικού Γιώργος Μαραντάς δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται ως τώρα στην προετοιμασία και το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του.

Χαρακτήρισε μεγάλης σπουδαιότητας τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τόνισε πως ο Φωκικός θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε αυτά. «Είναι σημαντικό για μια ομάδα όπως εμείς, για τα παιδιά και τον κόσμο, τα διπλά παιχνίδια με την ΑΕΚ. Θέλω να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι» είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταγραφικό πεδίο δήλωσε πως η υπόθεση Γκατσέσα έχει τελειώσει για το Φωκικό και ότι ο παίκτης θα αποκτηθεί, μιας και τον έχει ικανοποιήσει πλήρως. Παράλληλα, επεσήμανε πως περιμένει άλλες 5 μεταγραφές, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, δίνοντας έμφαση στις θέσεις του δεξιού κι αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ κι ενός επιθιτικογενούς αριστερού ακραίου.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X