Ο τελειομανής Δέλλας

Ο τελειομανής Δέλλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓÁÅÊ - ÑÏÌÁ (ÖÉËÉÊÏ)Το 90λεπτο απέναντι στην Ρόμα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα της νέας ΑΕΚ. Η Ένωση αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι σε μία εκ των διεκδικητριών του τίτλου στο Καμπιονάτο και οι 30.000 οπαδοί της που την είδα διά ζώσης ικανοποιήθηκαν στο μέγιστο δυνατό βαθμό παρά το 1-2.

Όμως, ένας προπονητής πάντα θέλει το τέλειο. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας. Έτσι και αλλιώς από την φύση του άνθρωπος που επιζητά καθημερινά το καλύτερο μέσω της δουλειάς. Και σήμερα στην ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ εστίασε σε αυτά που δεν ήθελε να δει και δεν θέλει ξανά να δει επουδενί, παρά τα συγχαρητήρια για την καλή εμφάνιση απέναντι στους Ρωμαίους.

Για το πρώτο γκολ της Ρόμα ο Δέλλας εστίασε στο τείχος που… άνοιξε και έτσι η μπάλα έφτασε στην γωνία του Ανέστη. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι δεν πρέπει ποτέ να ανοίγει το τείχος και για κανέναν λόγο και ζήτησε να είναι τα κορμιά των παικτών πάντα κοντά για να μην υπάρχει κενό και… περνά η μπάλα. Όπως δηλαδή έγινε όταν ο Λαμπρόπουλος δεν τοποθέτησε όπως έπρεπε το σώμα του (λύγισε το κορμί του και δημιούργησε κενό) με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει στον Ανάκογλου και να αλλάξει πορεία ξεγελώντας τον Ανέστη για το 0-1.

Αναφορικά με το 0-2 ο Δέλλας έκανε παρατηρήσεις στον Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός είχε την ευθύνη για το μαρκάρισμα του Κεϊτά που ανενόχλητος βρήκε… κενό και σκόραρε με κεφαλιά. «Έπρεπε να είσαι στον Κεϊτά και αντί για αυτό πήγες στο πρώτο δοκάρι να καλύπτεις τον χώρο. Λάθος γιατί έμεινε μόνος του. Πρώτα κοιτάμε τους παίκτες μας να μαρκάρουμε, όχι τον χώρο. Αυτό ισχύει για όλους μας. Όταν έχουμε παίκτη ευθύνη μας στο μαρκάρισμα στα στημένα δεν τον αφήνουμε ποτέ».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X