Το «παράσημο» από το φιλικό με την Ρόμα και η εντολή του Δέλλα που έγινε πράξη

Δέλλας: "Κοιτάξαμε στα μάτια την Ρόμα, αξίζαμε κάτι καλύτερο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΤο ρολόϊ σημαδεύει το 85ο λεπτό του αγώνα με την Ρόμα και ο Αλεσάντρε Ντακόλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Σάνκτις. Η ΑΕΚ μειώνει σε 1-2, ωστόσο γίνεται μια κίνηση που πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ που χτίζεται φέτος. Ο Ντάρκο Ζόριτς τρέχει στο τέρμα για να μαζέψει την μπάλα, την οποία αρπάζει από τον τερματοφύλακα της Ρόμα, προκειμένου να μην χάσει χρόνο στην επαναφορά. Είναι κάτι που για τους περισσότερους ίσως έχει μικρή σημασία, αλλά φανερώνει την νοοτροπία και την φιλοσοφία που διέπει την ομάδα φέτος.

Άλλωστε ο Τραϊανός Δέλλας στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας μιλώντας στους παίκτες του, τους ξεκαθάρισε ότι θέλει να παίζουν αλλά και να σκέφτονται μόνο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Και ο Ζόριτς μετουσίωσε την εντολή του προπονητή και την έκανε πράξη. Ασφαλώς και δεν είναι θέμα προσώπου, αλλά μιας συνολικής αγωνιστικής συμπεριφοράς που θέλει ο προπονητής να έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Που ακόμα και απέναντι στο μεγαθήριο της Ρόμα, δεν ήθελαν να χάσουν.

Την ώρα που ο κόσμος πανηγύριζε το γκολ, οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στο πως θα κερδίσουν δευτερόλεπτα προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι. Και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο “παράσημο” της ομάδας από το σπουδαίο φιλικό απέναντι στην Ρόμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X