Καλή εικόνα από Φωκικό, 2-0 την Λαμία

Καλή εικόνα από Φωκικό, 2-0 την Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

f9e49558bc7f316426b5aab463814309_50328Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας πριν τα παιχνίδια Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ ο Φωκικός. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά επικράτησε στην Άμφισσα με 2-0 της Λαμίας μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους, αλλά και υπό το βλέμμα των δύο προέδρων, του Θανάση Παπαδημητρίου και του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο Φωκικός έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας αν και θα πρέπει να σημειωθεί ο Μπάμπης Τεννές έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς θεωρητικά αναπληρωματικούς, ενώ έκανε και πολλές δοκιμές λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Κύπελλο.

Στο α’ μέρος οι παίκτες του Μαραντά κυριάρχησαν και επέβαλλαν το ρυθμό τους. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά μέσα σε 11 λεπτά όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραβιάσουν δύο φορές την εστία του Γεωργίου.

Στο β’ μέρος η Λαμία με την είσοδο των θεωρητικά βασικών ήταν καλύτερος, αλλά αναποτελεσματικός με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

ΦΩΚΙΚΟΣ (ιώργος. Μαραντας): Γιαννίκογλου, Μουστάκης, Δημητρίου, Καντούτσης, Πολυχρονάκης, Σκαρίμπας, Καρυπιαδης, Σανέ, Χαριτίδης, Καλλέργης, Νικόλα.

Έπαιξαν και οι: Ντάμπος, Κορκότζελος, Χαλιώτης, Γεωργουσόπουλος, Βλάχος.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπτης Τεννές): Γεωργίου, Αντωνίου, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μκρτσιάν, Μαλισσόβας, Ντάλλας, Ντελέκος, Τσαμούρης, Χαϊκάλης

Έπαιξαν και οι: Βασιλόγιαννης, Κωστόπουλος, Φράγκος, Φατιόν, Μουμίν, Καμαρά, Ζουλιώτης, Γαρδικιώτης, Κούρτζουριτς.

Πηγή: a-sports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X