Το «πάντσερ» Ντέγιαν Λέκιτς για την επίθεση, τσεκάρουν στην ΑΕΚ

Το «πάντσερ» Ντέγιαν Λέκιτς για την επίθεση, τσεκάρουν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic1-λεκιτςΣτην Τουρκία τον αποκαλούν «κανόνι», στην Ισπανία τον χαρακτήριζαν ως «πάντσερ». Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως μπορεί να γίνει ο σέντερ φορ που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή και θα δώσει στην ομάδα το εύκολο γκολ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο 29χρονος Σέρβος διεθνής, Ντέγιαν Λέκιτς είναι η βασική επιλογή των «κιτρινόμαυρων» για τη μεταγραφή που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στην επίθεση της ομάδας.

Ο Λέκιτς προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου αγωνίστηκε με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ηταν βασικός ανταγωνιστής της Λας Πάλμας του Μιλοβάνοβιτς για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Λέκιτς οδήγησε τη Χιχόν με 12 γκολ σε 34 συμμετοχές και βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του. Βλέπετε, στη Χιχόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την τουρκική Γκεντσεμπιρλιγκί, όπου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.

Αν και η Χιχόν ήθελε να τον κρατήσει, δεν είχε τα χρήματα για να μπει στο παιχνίδι. Ο Λέκιτς δεν θέλει να μείνει στην Τουρκία, όπου δεσμεύεται ακόμα με ένα χρόνο συμβολαίου. Ο πανύψηλος (ύψους 1.93) σέντερ φορ, πιέζει για να μείνει ελεύθερος και φαίνεται πολύ θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ, καθώς έτσι μπορεί να επιστρέψει για τα καλά σε υψηλό επίπεδο.

Ο Λέκιτς έχει εμπειρίες και από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου αγωνίστηκε επί διετία με την Οσασούνα. Με τη φανέλα της Οσασούνα ο Λέκιτς κατάφερε να είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας, στην οποία μετρά δέκα συμμετοχές. Οι Ισπανοί τον είχαν αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και τον πούλησαν το καλοκαίρι του ’13 στην τουρκική ομάδα, όπου ο Λέκιτς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X