Ρουμελιώτης: «Κάναμε ότι καλύτερο»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΟ Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκαθάρισε ότι έγινε το καλύτερο που θα μπορούσε, για να στελεχωθεί το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ. Μίλησε για «μάχη» που έδωσε ο Χρήστος Δούκας προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ, ενώ μιλώντας για τους στόχους της ομάδας ξεκαθάρισε ότι μέσα από την δουλειά η Ένωση θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Ώρα των Σπορ»

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Βρεθήκαμε πολλές φορές σε σημείο που δεν ξέραμε όντως αν θα καταφέρει η ομάδα να συμπληρώσει το ρόστερ. Κάναμε ότι καλύτερο γινόταν τηρουμένων των αναλογιών. Ο Χρήστος Δούκας που είχε αναλάβει το πιο δύσκολο κομμάτι έδωσε πραγματικά “μάχη”. Είμαι ικανοποιημένος για το ρόστερ και τα κορίτσια που ήρθαν. Η εβδομάδα αυτή ήταν καθοριστική και ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους. Σίγουρα όμως έχω εμπιστοσύνη και στις δυνατότητες των κοριτσιών αλλά και στην εξέλιξη που μπορούν να έχουν. Έχουμε πολλές νεαρές αθλήτριες με ενθουσιασμό και με πολύ δουλειά από όλους να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια δεμένη και ανταγωνιστική ομάδα. Στη πορεία θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Θα έχουμε και μια συνεργασία με τους ανθρώπους των ακαδημιών καθώς θα δώσουμε ευκαιρίες και σε κάποια κορίτσια από την ομάδα των Κορασίδων. Παρόλα αυτά τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X