«Σταθερές» οι παλιοί στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellasΟ Μάνταλος είναι το δέκα το… καλό. Ο Μπαρμπόσα το… απρόβλεπτο από αριστερά. Ο Αραβίδης κερδίζει τις εντυπώσεις ως φορ, οι Λαμπρόπουλος-Κολοβέτσιος στην άμυνα προσφέρουν ασφάλεια, όπως και ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια και ο Μπακάκης δεξιά με την φρεσκάδα του.

Όμως μεγάλη δύναμη στα χέρια του Δέλλα είναι και οι παλιοί της ομάδας. Ο Πλατέλλας ως δεξί εξτρέμ έχει σαφές προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα και δουλεύει για την ομάδα, Κορδέρο-Ανάκογλου-Ρόβας (αμυντικός χαφ, ενδιάμεσος, κόφτης αντίστοιχα) στα χαφ δίνουν την ευχέρεια στον Δέλλα να αλλάζει διατάξεις και σχηματισμούς ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα, ενώ τόσο ο Πεταυράκης, όσο και οι Γεωργέας – Ντακόλ δουλεύουν για το καλό της ομάδας. Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του ρόλο στην ομάδα, τις δικές του ευθύνες. Με δουλειά που φαίνεται και αυτή που δεν βλέπει ο καθένας στον γήπεδο. Ο Δέλλας πάντως εκτιμά όσους προσφέρουν στο σύνολο και δεν τον ενδιαφέρει διόλου ποιος… φαίνεται και ποιος όχι.

Για αυτό και οι νέοι είναι πάντα ωραίο, αλλά ο… παλιός είναι αλλιώς. Και ο προπονητής της ΑΕΚ ποντάρει σε αυτό το μείγμα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X