Τρέλανε κόσμο ο Μάνταλος και οι Ιταλοί ρωτούσαν ποιος τους έκανε ...άνω κάτω

Τρέλανε κόσμο ο Μάνταλος και οι Ιταλοί ρωτούσαν ποιος τους έκανε ...άνω κάτω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos μάνταλοςΔεν υπήρχε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που να υστέρησε αγωνιστικά στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα, αλλά ένας εξ αυτών πραγματικά έκανε τη διαφορά “τρελαίνοντας” τους Ιταλούς. Μέχρι να τραυματιστεί στο κεφάλι και να αποχωρήσει από το γήπεδο, ο Πέτρος Μάνταλος έκανε πράματα και θάματα με τη μπάλα στα πόδια, αναγκάζοντας τους Ρωμαίους να ρωτήσουν τους ανθρώπους της Ένωσης στο φινάλε του ματς για την περίπτωσή του. Ο Μάνταλος εκτός απ’ τη σπουδαία ευκαιρία που έχασε για να ανοίξει το σκορ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έδινε την εντύπωση ότι βρισκόταν …παντού, προσφέροντας βοήθειες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, στα αποδυτήρια οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης συζητούσαν για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους της Ρόμα και το όνομα του Μάνταλου αποτελούσε κυρίαρχο θέμα συζήτησης. Αυτό μάλιστα που τους έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι προτίμησε να αφήσει τη Super League για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στη Football League. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στον Πέτρο Μάνταλο για την απόδοσή του στο φιλικό.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X