Η μπάλα χαμηλά και τα πόδια στο έδαφος

Η μπάλα χαμηλά και τα πόδια στο έδαφος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos oaka opadoi kapnogonaΟμολογώ ότι ιδιαίτερα αυτή την περίοδο δεν περίμενα να δω τόσο καλή εμφάνιση από μια νέα ομάδα όπως είναι φέτος η ΑΕΚ και ειδικά κόντρα στον ευρωπαϊκό “κολοσσό” που λέγεται Ρόμα. Λίγες μέρες μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας και η δουλειά του Δέλλα είναι εμφανέστατη στον αγωνιστικό χώρο, δικαιώνοντας απόλυτα όσους υποστήριζαν πέρυσι ότι δουλεύει σκληρά πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο, αλλά χρειάζεται τα κατάλληλα “εργαλεία” για να βγει αυτό μέσα στο γήπεδο. Φέτος μπορεί να το κάνει για να πατήσει πιο γερά στα πόδια του, βλέποντας την πλειοψηφία του κόσμου να τον στηρίζει και να εκτιμάει τον τρόπο δουλειάς του.

Η εξαιρετική εμφάνιση πάντως της ΑΕΚ στο φιλικό με τους Ιταλούς  ελλοχεύει αρκετούς κινδύνους και θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν ότι το συγκεκριμένο ματς δεν έχει καμία σχέση με ό,τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο δικέφαλος κατά τη διάρκεια της σεζόν στη Football League. Χθες η Ρόμα ήταν ένας αντίπαλος που έκανε παιχνίδι. Θέλησε να δημιουργήσει, να παίξει από τα άκρα, να σκοράρει και γενικά να φύγει νικήτρια λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Πόσες όμως ομάδες θα κοντράρουν φέτος την ΑΕΚ και θα αναλάβουν πρωτοβουλίες εντός γηπέδου; Ελάχιστες ή ίσως και καμία. Άλλο το χθεσινό φιλικό και άλλο οι “μάχες” σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο πήχης θα πρέπει να παραμείνει χαμηλά και τα πόδια στο έδαφος γιατί το κλίμα αντιστρέφεται πολύ εύκολα (ειδικά στην Ελλάδα).

Ναι, η ΑΕΚ δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ο Δέλλας δημιουργεί ένα σύνολο που χαίρεσαι να το βλέπεις, αλλά ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα. Χρειάζεται ψυχραιμία απ’ όλους και κυρίως να μην (μας) παρασύρει μια καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομολογουμένως μεγάλη ομάδα. Το βέβαιο είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται πλέον όλο και πιο εμφανές το γεγονός ότι φέτος υπάρχει ένα ρόστερ που θα το ζήλευαν πολλές απ’ τις ομάδες της Super League και αν συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς, ο (βασικός) στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί άνετα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X