Ανδρεάδης στο enwsi.gr: «Ο κόσμος της ΑΕΚ κινητήριος δύναμη της ομάδας» (VIDEO)

Ανδρεάδης στο enwsi.gr: «Ο κόσμος της ΑΕΚ κινητήριος δύναμη της ομάδας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ANDREADISΈνας από τους πιο έμπειρους αθλητές που βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στο ανδρικό βόλεϊ, αλλά και τους στόχους που υπάρχουν, σε σχέση πάντα με τον απολογισμό της περυσινής σεζόν.

«Οι κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ αυτό δείχνουν. Θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, πήραν αξιόλογους παίκτες στην ομάδα, έναν καλό προπονητή. Τώρα είναι στο χέρι μας να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο και να έρθουν επιτυχίες παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τον Ανδρεάδη σημαντικό κομμάτι στην πορεία της Ένωσης είναι ο κόσμος. Που πάντα ακολουθεί την ομάδα όπου και αν αγωνίζεται.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ ακολουθεί την ομάδα παντού, σε όλα τα αθλήματα. Και σαν αντίπαλος το είχα βιώσει με τις ομάδες. Ακόμα και φέτος μέσα στην Αλεξανδρούπολη υπήρχε δυναμικό παρών από οπαδούς της ΑΕΚ. Πάντα ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδος , όταν κάποια στιγμή πέφτει η ψυχολογία ο κόσμος μπορεί και ανεβάζει τους παίκτες και δίνουν το κάτι παραπάνω. Τους θέλουμε δίπλα στο πλευρό μας».

[youtube id=”I4uV4nnjduU” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X