Τα αποκαλυπτήρια της "ΑΕΚ της Καρδιάς" με φόντο την ... κορυφή (ΦΩΤΟ)

Τα αποκαλυπτήρια της "ΑΕΚ της Καρδιάς" με φόντο την ... κορυφή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

FANELES AEKΜε φόντο τη νέα προσπάθεια που θα γίνει φέτος στο πρωτάθλημα, το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Με τον Χόρχε Ελγκέτα μαέστρο και τους αθλητές της ΑΕΚ να ακολουθούν τις οδηγίες του, η “ΑΕΚ της Καρδιάς” στοχεύει φέτος σε καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Και μπορεί ο τεχνικός της ομάδας να μην μίλησε ξεκάθαρα για υψηλούς στόχους, αλλά είναι σαφές ότι το φετινό ρόστερ είναι ποιοτικότερο σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες της ομάδας, τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ άπαντες μίλησαν για την αναγκαιότητα το τμήμα να έχει οικογενειακό κλίμα. Μόνο με αυτό το στοιχείο μπορεί η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει. Πλέον το τμήμα απαρτίζεται απο πολλούς και καλούς αθλητές, ενώ και οι προσθήκες που έγιναν δυναμώνουν πολύ το ρόστερ. Ο Μάνος Μακρής κατάφερε μετά απο συντονισμένες προσπάθειες να στελεχώσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ και δεν ήταν τυχαίο το χαμόγελο του Χόρχε Ελγκέτα βλέποντας τους παίκτες του.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Ευάγγελος Ασλανίδης που βρίσκεται πολύ κοντά στο τμήμα, οι χορηγοί της ομάδας καθώς και κάποιοι φίλοι της Ένωσης.

ANDREADISVOLLEYVOLLEY 4 VOLLEY 3 VOLLEY2 VOLLEY1

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X