Νικούλη στο enwsi.gr: «Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά, οι στόχοι είναι υψηλοί»

Νικούλη στο enwsi.gr: «Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά, οι στόχοι είναι υψηλοί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikouliΕδώ και λίγες ώρες η ΑΕΚ ολοκλήρωσε ακόμα τρεις προσθήκες στο ρόστερ της και πλέον σιγά σιγά διαμορφώνεται το  έμψυχο δυναμικό του τμήματος. Μια από τις κοπέλες που επέλεξαν την Ένωση είναι και η Βάσω Νικούλη. Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία και η πρόκληση της ΑΕΚ δεν την αφήνει ασυγκίνητη.

Η Νικούλη μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΑΕΚ, αλλά και τους στόχους που έχει για τη νέα σεζόν. «Επιστρέφω στην Α1 μετά από τρία χρόνια σε ιδανικό σύλλογο με γνώριμους συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενη για την επιστροφή μου στην μεγάλη κατηγορία και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Τι ήταν αυτό πουσε έκανε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ;

«Έγινε μια πολλή ωραία προσέγγιση από τους ανθρώπους της ομάδας. Επίσης η ομάδα έχει πολύ καλό προπονητή. Εκτιμώ και σέβομαι τον Μανώλη Ρουμελιώτη. Όπως επίσης είναι σημαντικό που στην ομάδα βρίσκονται Παρασκάκη  και Γιακουμή. Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τον Χρήστο Δούκα και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου».

Η Νικούλη ήταν ξεκάθαρη ότι ρωτήθηκε για τους στόχους που θα υπάρχουν φέτος. «Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και δεν μπορείς να έχεις χαμηλούς στόχους. Αλλά θα εξαρτηθούν από την ολοκλήρωση του ρόστερ, την Παρασκευή. Πάντα μιλάμε ειλικρινά. Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, καλές παρουσίες. Μέσα από το θέαμα και το καλό κλίμα έρχονται οι νίκες».

Ξεχωριστό κομμάτι αποτελεί για τη Νικούλη το κεφάλαιο κόσμος. Έχοντας αντιμετωπίσει την κιτρινόμαυρη εξέδρα, αυτή την φορά έχει ανυπομονησία να τους ανταμώσει και να μάχονται όλοι για το κοινό συμφέρον.

«Να τον έχουμε κοντά μας. Είμαι  περίεργη να νιώσω και πάλι τον παλμό των ΑΕΚτζήδων  αυτή την φορά όχι σαν αντίπαλος. Περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη μας εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X