Αλεξίου: "Τα έχουμε καταφέρει και σε πιο δύσκολα χρόνια"

Αλεξίου: "Τα έχουμε καταφέρει και σε πιο δύσκολα χρόνια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

φωτογραφίαΤην πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Το παρών στο Ζηρίνειο έχει δώσει και ο Αλέξης Αλεξίου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε στους αθλητές του τμήματος, ευχήθηκε καλή χρονιά, τόνισε πως η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη και υπογράμμισε πως η “Ένωση” τα έχει καταφέρει και σε πιο δύσκολα χρόνια.

Αναλυτικά η ομιλία του Αλέξη Αλεξίου: “Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Οι καινούργιοι θα μάθετε από τους παλιούς τι σημαίνει ΑΕΚ. Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών, αλλά οι πιο έμπειροι θα θυμάστε ότι τα έχουμε καταφέρει και σε πιο δύσκολα χρόνια. Πέρυσι, παρόλο που υπήρχαν προϋποθέσεις, η χρονιά χαρακτηρίστηκε μη πετυχημένη. Τα πάντα εξαρτώνται από το οικογενειακό κλίμα που θα υπάρχει στην ομάδα. Θα έχετε καθοδηγητές τους προπονητές σας, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X