Συμφωνία της ΑΕΚ με την Φαίη Κουνάδη που επιστρέφει στους κιτρινόμαυρους

Συμφωνία της ΑΕΚ με την Φαίη Κουνάδη που επιστρέφει στους κιτρινόμαυρους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kounadiΤα περιθώρια στενεύουν για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.  Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr έχουν κλείσει μια ακόμα αθλήτρια.

Πρόκειται για την πασαδόρο Φαίη Κουνάδη που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της Ένωσης για να βοηθήσει και αυτή στη νέα προσπάθεια που θα γίνει. Η Κουνάδη είναι γνώριμη στο κιτρινόμαυρο κοινό αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ΑΕΚ, έχοντας μιλήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης. Ήταν μέλος της AEK που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε στην συνέχεια στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Με την απόκτηση της Κουνάδη, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, η ΑΕΚ έκλεισε τις θέσεις στην πάσα, έχοντας συμφωνήσει και με την Παρασκάκη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X