Τσαϊρέλης: "Δεν έχω πρόβλημα στο μέλλον να παίξω στην ΑΕΚ"

Τσαϊρέλης: "Δεν έχω πρόβλημα στο μέλλον να παίξω στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsairelis-τσαιρελης-e1403034618216Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρέθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο πρώην πλέον καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κανάριας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”. Ο Τσαϊρέλης μίλησε για την εθνική μας ομάδα, για τον νέο σταθμό της καριέρας του αλλά και για τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Έκανες μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, την οποία εξαργύρωσες με την κλήση σου στην Εθνική. Δυστυχώς όμως ο τραυματισμός σου στο Καρπενήσι χάλασε το όνειρο της συμμετοχής τουλάχιστον για φέτος. Πόσο σε πεισμώνει αυτή η ατυχία ώστε να προσπαθήσεις να βρίσκεσαι και του χρόνου στην Εθνική;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπω με πείσμα. Και να μην υπήρχε αυτή ατυχία του τραυματισμού η προσπάθειά μου να βρίσκομαι και του χρόνου στην Εθνική θα είναι η ίδια».

-Η εμπειρία σου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ποια ήταν;

«Καταρχήν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Παρότι έχω συμμετάσχει σε μικρές Εθνικές με κάποιους συμπαίκτες μου, είναι η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στην Εθνική Ανδρών. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό ο ανταγωνισμός μεγάλος στην γραμμή των ψηλών που είναι η θέση μου και παρόλο που δεν έκανα πολλές προπονήσεις με την ομάδα λόγο τραυματισμού ήταν κάτι θετικό για μένα και σίγουρα κέρδισα από όλα αυτά».

-Τι κρατάς σ’ αυτό διάστημα που συμμετείχες με την ομάδα στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο;

«Την εμπειρία μου μπορώ να κρατήσω γιατί όπως σας είπα και πριν δεν μπορούσα να συμμετάσχω ενεργά στην προετοιμασία της ομάδας».

-Ο Κατσικάρης τι σου είπε όταν μιλήσατε , όταν πήρε προφανώς την δύσκολη απόφαση να σου ανακοινώσει ότι οι δρόμοι σας χωρίζουν;

«Αυτό ήταν το λογικό. Το ήξερα και εγώ από πριν. Στην θέση του κυρίου Κατσικάρη και εγώ αυτό θα έκανα από την στιγμή που δεν έχω μπει καν στο ρυθμό της προετοιμασίας».

-Τι εικόνα σου άφησε ο προπονητής σου στο διάστημα που συνεργαστήκατε;

«Μου άφησε πολύ θετική εικόνα. Είναι ένας άνθρωπος που βγάζει θετική αύρα. Γενικά θέλει να είναι κοντά με τους παίκτες. Δεν θέλει να τους έχει στρατιωτάκια και φυσικά ξέρει πολύ καλά το άθλημα. Το μαρτυρά άλλωστε και η καριέρα που έχει κάνει μέχρι στιγμής».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες σου στην Εθνική;

«Το μήνυμα προς τους συμπαίκτες μου είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά όπως το κάνουν σε καθημερινή βάση παρόλο τις μεγάλες καταπονήσεις που έχει ο καθένας και τα προβλήματα και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν αυτό πους τους αξίζει».

-Πιστεύεις ότι θα σπάσει η κατάρα των τελευταίων διοργανώσεων και θα επιστρέψει η Εθνική στο βάθρο των μεταλλίων;

«Δεν είμαι μάντης για να ξέρω αν θα σπάσει η κατάρα, αυτό αλλά επειδή πιστεύω πολύ στα παιδιά και στον προπονητή και έχοντας εικόνα από τις προπονήσεις, ναι, μπορεί να κάνει κάτι πάρα πολύ καλό».

-Τα φαβορί κατά την γνώμη σου ποια πιστεύεις ότι είναι;

«Λογικά θα είναι οι ΗΠΑ, όπως είναι σε κάθε Παγκόσμιο και η Ισπανία επειδή γίνεται η διοργάνωση στην χώρα της. Δεν θα ‘λεγα όμως ότι παίζουν ρόλο όλα αυτά διότι όπως είπα και πιο πριν το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και μπορούν να γίνουν τα πάντα. Το έχουμε άλλωστε δείξει και στο παρελθόν».

-Τι ακολουθεί πλέον για σένα; Θα φύγεις για την Ισπανία προκειμένου να γνωρίσεις την νέα σου ομάδα ή θα μείνεις στην παρούσα φάση στην Ελλάδα;

«Αυτή την στιγμή θα μείνω στην Ελλάδα. Τέλος του μήνα θα αναχωρήσω για Ισπανία».

-Το γεγονός ότι στην Κανάριας αγωνίζεται και ο Λαμπρόπουλος, ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου να δοκιμάσεις την τύχη σου στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης; Θεωρείς ότι η παρουσία του θα σε βοηθήσει να εγκλιματιστείς πιο γρήγορα;

«Σίγουρα θα με βοηθήσει στην προσαρμογή μου εκεί πέρα γιατί είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και τρόπος ζωής. Όποτε πιστεύω ότι θα είναι το ιδανικό για μένα ότι θα είμαι στην ίδια ομάδα με τον Φώτη».

-Όσο διάστημα βέβαια ήσουν ελεύθερος υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ. Μάλιστα ο τότε προπονητής της Βαγγέλης Ζιάγκος είχε συναντηθεί με τον εκπρόσωπό σου στην Θεσσαλονίκη. Πώς θα έβλεπες ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να παίξεις δηλαδή στην ΑΕΚ έστω και στο μέλλον;

«Τον κόουτς Ζιάγκο τον ξέρω πολλά χρόνια. Είχε έρθει σε ένα τουρνουά όταν ήταν προπονητής στο εφηβικό της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο και από τότε έχουμε κρατήσει επαφή. Όποτε συναντιόμαστε συζητάμε. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα στο μέλλον να παίξω στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X