Ο Μπρέσεβιτς πήρε μπροστά, ο Μάνταλος ήταν μόνος και...βροχή τα γκολ (VIDEO)

Ο Μπρέσεβιτς πήρε μπροστά, ο Μάνταλος ήταν μόνος και...βροχή τα γκολ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic-labropoulos-μπρεσεβιτς-λαμπροπουλοςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ακόμα μια μεγάλη «μάχη» εκτυλίχθηκε στο γήπεδο ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ. Οι ασκήσεις τακτικής του Δέλλα έφεραν ακόμα ένα αμφίρροπο ματς. Αυτή τη φορά, η καταμέτρηση των γκολ ξεκίνησε από τις ασκήσεις επίθεσης στο μισό γήπεδο και συνεχίστηκε με διπλό (12 εναντίον 12) στα ¾ του γηπέδου. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρέσεβιτς που σκόραρε δύο φορές, οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 5-2 των «κόκκινων», που έβρισκαν λύσεις επιθετικά μόνο από τον Μάνταλο.

Στις ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο, το σκορ ήταν 1-1. Ο Φαγιέ είχε πετύχει πρώτος γκολ και ο Πεταυράκης ισοφάρισε σε αντεπίθεση (το μόνο γκολ που σημειώθηκε με αυτόν τον τρόπο). Αν και οι δύο ομάδες πήγαν με ισχνό προβάδισμα στο κανονικό ματς, εκεί μίλησε ο Μπρέσεβιτς. Δύο γκολ από τον Κροάτη και ένα από τον Ντούνη (έπειτα από υπέροχο συνδυασμό των Γροντή και Ζόριτς), βρήκαν απάντηση μόνο από τον Μάνταλο και έτσι αυτή τη φορά το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-2.

[youtube id=”qkanFCdycCA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”SMpt-DJCza0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X