"Μέσα από την ΑΕΚ θα πραγματοποιήσω τα όνειρα μου"

«Τούρμπο» στα εργομετρικά, «τούρμπο» και στο χορτάρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellas Βαγγέλης Πλατέλλας ΑΕΚΣυνέντευξη στην εφημερίδα “Real News” παραχώρησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, μιλώντας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και για τα όνειρα που θέλει να κάνει πραγματικότητα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 26χρονου μεσοεπιθετικού:

– Τι περιμένεις από την καινούργια αγωνιστική χρονιά;

Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα κι ότι όλοι θα προσπαθούν να μας κερδίσουν, όμως ο σκοπός όλων όσοι φοράμε αυτή τη φανέλα δεν μπορεί παρά να είναι ένας, η ΑΕΚ να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό εκεί που της αξίζει.

– Αρκετές οι μεταγραφές, φοβάσαι αλήθεια για τη θέση σου στην ενδεκάδα;

Έχουν έρθει πολλοί και καλοί παίκτες. Και προφανώς αξίζουν για να είναι εδώ, αλλιώς δεν θα ήταν. Όχι, ο συναγωνισμός δεν με φοβίζει, όταν ειδικά έχεις περάσει δύσκολα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά στη ζωή γενικότερα και είσαι μαθημένος να παλεύεις, ξέρεις ότι κάθε ημέρα θα είναι και μια μάχη. Έτσι και εγώ τα δίνω όλα πάντα για το καλύτερο.

– Μετάνιωσες που δεν έφυγες για το εξωτερικό;

Όχι. Σίγουρα η πρόταση της Μπέρμιγχαμ ήταν κολακευτική στο πρόσωπό μου, όμως από εκεί και πέρα στην ομάδα μου έδειξαν πως με εμπιστεύονται και πως με θέλουν. Η συνομιλία μου με τον πρόεδρο βάρυνε πολύ στην τελική επιλογή, εννοείται πάντως πως κι εγώ το ήθελα να μείνω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από αυτήν, πρώτα  ο Θεός, θα μπορέσω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.

– Το μεγαλύτερό σου;

Nα γίνω μέλος της Εθνικής, να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο.

– Βλέπεις μπάλα εκτός Ελλάδας;

Φυσικά, όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ισπανία και Αγγλία είναι τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα.

– Σε ποιο από τα δύο θα ήθελες να αγωνιστείς;

Στην Αγγλία.

– Θα το τολμήσεις κάποια στιγμή να φύγεις; To έχεις στο μυαλό σου;

Kάθε ποδοσφαιριστής, νομίζω, έχει φιλοδοξία να παίξει σ’ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού όμως πρώτα πετύχει στον τόπο του και νιώθει πια έτοιμος για νέες προκλήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X