Στην αναμονή ο Κατσουράνης, εξετάζει και λύσεις από το εξωτερικό ο Μιλοβάνοβιτς

Περιμένει την κίνηση ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis-κατσουρανηςΗ παραμονή της ΑΕΚ στο Πήλιο θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα υπάρξει περαιτέρω κίνηση για μεταγραφές. Βέβαια, με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα, φαίνεται πως ολοένα κερδίζει έδαφος η σκέψη για την απόκτηση αμυντικού μέσου. Αλλωστε, εκεί υπάρχει έτοιμη λύση με τον Κώστα Κατσουράνη να περιμένει την κίνηση της ΑΕΚ. Ωστόσο, ξεκάθαρη απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr από την μανατζερική αγορά, ο Μιλοβάνοβιτς συζητά έντονα τις τελευταίες ημέρες κάποιες περιπτώσεις από την αγορά του εξωτερικού. Ο «Μίλο» έχει λύσεις (κάποιες πηγές έκαναν λόγο για παίκτη από τη Γαλλία) στην ατζέντα του και περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες και να πέσουν οι τιμές. Όταν θα τεθεί ζήτημα απόκτησης κόφτη, εκείνος φαίνεται πως θα έχει έτοιμη επιλογή.

Βέβαια, ουδείς πρέπει να παραγνωρίζει την επιθυμία του Κατσουράνη για επιστροφή. Σε μια ΑΕΚ που είναι σημαντικό να βρίσκονται στην ομάδα παίκτες που θέλουν να φορούν τη φανέλα της, γίνεται σαφές πως ο αρχηγός της Εθνικής κερδίζει πόντους. Συν τοις άλλοις, είναι κοινώς παραδεκτή η τεράστια αξία του και η ικανότητα να παίζει σε δύο θέσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X