Ο Ιβάν είναι εδώ και από την πρώτη μέρα στο Πήλιο άρχισε να φωνάζει "παρών"

Ο Ιβάν είναι εδώ και από την πρώτη μέρα στο Πήλιο άρχισε να φωνάζει "παρών"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic1-μπρεσεβιτςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ηταν ένα ερωτηματικό για ολόκληρη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Η αγωνιστική ετοιμότητα του Ιβάν Μπρέσεβιτς απασχολούσε την ΑΕΚ, καθώς από αυτήν θα κριθούν πολλά για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την πορεία της κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, η πρώτη προπόνηση της Ενωσης στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είχε χαρμόσυνα νέα. Ο Κροάτης φορ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Δέλλα.

Ο Μπρέσεβιτς ήταν σε τρομερή διάθεση. Αναμενόμενο, καθώς είναι ένας παίκτης που προσπάθησε πολύ για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Κροάτης δούλεψε πολύ σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για να μπει ξανά στο γήπεδο. Βέβαια, είναι αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση και φαίνεται πως έχει μείνει έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, έχει πείσμα για να επιστρέψει.

Το θετικό είναι πως η αποθεραπεία του εξελίχθηκε εξαιρετικά, όπως είχε προβλέψει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Η δουλειά με τον Νίκο Πανταζή απέδωσε καρπούς και ο Κροάτης είναι μια επιπλέον σημαντική λύση για την επίθεση. Με βάση τα χαρακτηριστικά των επιθετικών μάλιστα, ο μοναδικός φορ περιοχής που διαθέτει η Ενωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X