Τεράστιας σημασίας και δυναμικής η συμφωνία με την Πειραιώς, με φόντο και το γήπεδο

Τεράστιας σημασίας και δυναμικής η συμφωνία με την Πειραιώς, με φόντο και το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sallas-σαλλαςΣτρατηγικής σημασίας και με πολύ σημαίνοντα ρόλο για τις μελλοντικές εξελίξεις είναι η συμφωνία που ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ με την τράπεζα Πειραιώς. Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, η δυναμική που προσφέρει η στενή συνεργασία με έναν κολοσσό του χρηματοπιστωτικού εγχώριου συστήματος, δίνει άλλον αέρα στη νεοσύστατη «κιτρινόμαυρη» εταιρεία. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr μάλιστα, πρόκειται για συμφωνία που έχει ως φόντο και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η τράπεζα Πειραιώς έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου τη στενή σχέση με την ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Σάλλας έχει σταθερή στήριξη στην ομάδα από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν ξεκίνησαν οι χορηγικές συνεργασίες. Τώρα τα πράγματα φτάνουν σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο. Η Πειραιώς μπορεί να είναι καθοριστική για τα σχέδια της «Αγια Σοφιας», καθώς μπορεί να δώσει λύσεις στον (πιθανό) τραπεζικό δανεισμό, σε χορηγικές συμφωνίες, ακόμα και σε χώρους με τις εκτάσεις που της ανήκουν.

Η συμφωνία με την Πειραιώς περιορίστηκε στη λιτή χθεσινή ανακοίνωση, επειδή ακόμα δεν έχουν καθοριστεί όλες οι παράμετροι της συνεργασίας. Ηδη, τα επιτελεία των δύο εταιρειών βρίσκονται σε συνεργασία, ώστε σύντομα να παρουσιαστούν στο κοινό οι συνέργιες των δύο μερών. Ωστόσο, η κοινή πορεία για τα επόμενα πέντε χρόνια με έναν κολοσσό, δείχνει πως η ΑΕΚ βαδίζει με πολύ σταθερά βήματα για τη συνέχεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X