Διάθεση από τον κόσμο να συνεισφέρει και με τα διαρκείας

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek diomidis argous kosmos handball ΑΕΚ διομηδης αργους κοσμοςΗ λειτουργία του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην συνεισφορά του απλού κόσμου της ομάδας που…. έβαλε πλάτη σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” φίλαθλοι, δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα περισσότερο στην Ένωση, μέσω της αγοράς καρτών διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι η ομάδα θα δώσει οκτώ αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να την δει σε εντός έδρας ματς στις 21 Φεβρουαρίου (κόντρα στον Φοίβο Συκεών για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος) αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον αποτρέπει από το να γίνει κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για να ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα. Λίγες ημέρες πριν οι κάρτες βγουν σε κυκλοφορία, εκτιμάται ότι οι φίλαθλοι της Ένωσης θα σταθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα, με τους ιθύνοντες του τμήματος χάντμπολ να είναι αισιόδοξοι όσον αφορά τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν (θα κοστίζουν 20 και 100 ευρώ). 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X