Έψαξε κι έμαθε για τον κόσμο της ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα κι ανυπομονεί να τους ...τρελάνει

Μπαρμπόσα: "Την γνώριζα την ΑΕΚ, ήρθα σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÁÅÊΜε …φόρα έχει έρθει στην ΑΕΚ ο Έλντερ Μπαρμπόσα και ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα της ομάδας έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θέλει αυτές τις μέρες να κερδίσει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες, έτσι ώστε να μπει για τα …καλά στους ρυθμούς της ομάδας και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Την ίδια στιγμή έχει ακούσει πολλά για τη δυναμική των φιλάθλων της Ένωσης και μετά από συζήτηση με τους συμπαίκτες του, θέλει όσο τίποτα να παίξει μπροστά τους με σκοπό να τους “μαγέψει” με τα …κόλπα του.

Μια πρώτη “γεύση” από τον Πορτογάλο πήρατε χθες μέσω του enwsi.gr, αλλά ο ίδιος φέρεται να ανυπομονεί για την ώρα που θα μπει στο γήπεδο, ντυμένος στα κιτρινόμαυρα, με τους φίλους του δικεφάλου να δίνουν το δικό τους χρώμα στις εξέδρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να γίνει απόψε στα Πηγάδια, σε περίπτωση που ο Δέλλας του δώσει την ευκαιρία, έστω και για λίγα λεπτά να αγωνιστεί στο φιλικό με την Ξάνθη. Είτε παίξει όμως, είτε όχι στην αποψινή αναμέτρηση, το βέβαιο είναι ότι ο Μπαρμπόσα ήρθε έτοιμος και αποφασισμένος να επιβεβαιώσει τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω απ’ το όνομά του λόγω της μεταγραφής στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X