Έγινε το πρώτο βήμα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo11Το πρώτο βήμα έγινε με την ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής, μετά από συνεδρίαση έξι ωρών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Μετά από εντάσεις, αντεγκλήσεις και τις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων πέρασε η πρώτη μέρα για το εν λόγω νομοσχέδιο και την Τετάρτη θα έχουμε την κρίσιμη ψηφοφορία, η οποία θα γίνει ονομαστικά όπως αποφάσισε η Κυβέρνηση. Στόχος της να φανεί συγκεκριμένα ποιοι βουλευτές του Β’ Θερινού τμήματος της Βουλής δεν θέλουν τα άρθρα που αφορούν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μια φορά έδειξε αρνητικός αλλά και την… περίεργη στάση του, μια και δεν κατέθεσε καν πρόταση για να αλλάξουν αυτά που δεν θέλει στο νομοσχέδιο, κάτι που προξένησε κακή εντύπωση. Η ουσία που μένει είναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο οπότε και θα περάσει αυτό από την Βουλή, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και μια πιο διαλλακτική στάση από την ΔΗΜΑΡ η οποία άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Κάτι που βεβαίως θα φανεί την Τετάρτη.

Η ΑΕΚ έτσι περιμένει εντός της Τετάρτης να πάρει το νόμο στα χέρια της, εν συνεχεία θα περιμένει το ΦΕΚ για να ξεκινήσει μετά τις διαδικασίες έκδοσης οικοδομικής άδειας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής από τους βουλευτές των κομμάτων για το γήπεδο της ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X