Ο Σαρρής ...χάρισε την προπόνηση στους υπόλοιπους

Δείτε ΦΩΤΟ από την "πρώτη" της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

faye- sarrisΟι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Σαρρής στη μέση ναι μεν δεν ανησυχεί τον Δέλλα και τους συνεργάτες του, αλλά ήταν ένας απ’ τους λόγους της σημερινής ξεκούρασης.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει μπει πολύ δυναμικά στην προετοιμασία και δείχνει αποφασισμένος να πείσει τον προπονητή ότι αξίζει να είναι στις βασικές του επιλογές. Η ένταση που βγάζει όμως φαίνεται ότι τον επηρέασε, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά αυτό που υποστηρίζουν απ’ το τεχνικό τιμ είναι ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάστασή του.

Με αφορμή πάντως το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Σαρρής, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης αποφάσισαν να …χαλαρώσουν κάπως τους παίκτες αφήνοντας κενή την Κυριακή για να πάρουν δυνάμεις και να επιστρέψουν δυναμικά απ’ τη Δευτέρα. Το τελευταίο που θα ήθελε άλλωστε αυτή τη στιγμή ο Δέλλας είναι να αντιμετωπίσει μυικά προβλήματα τραυματισμού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X