Ο διακαής πόθος με τον Γιαννάκη και το «άδειασμα» της ΑΕΚ στον Ζιάγκο

Ο διακαής πόθος με τον Γιαννάκη και το «άδειασμα» της ΑΕΚ στον Ζιάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannakis Παναγιώτης Γιαννάκης ΑΕΚΗ ΑΕΚ δεν έχει γίνει ακόμη ΚΑΕ, η ομάδα ακόμη δεν έχει ούτε προπονητή ούτε παίκτες και Καράμπουλας-Πολυτάρχου δίνουν διορία στην ομάδα για να μάθουν αν τους κρατήσει (επίσημα) ή όχι.

Με λίγα λόγια στην ΑΕΚ υπάρχει μέχρι στιγμής μπόλικη θεωρία, αλλά από πράξεις… μηδέν. Ο Αλέξης Αλεξίου με τους χρηματοδότες της Βασίλισσας έχουν θέσει ως νούμερο ένα στόχο της ΑΕΚ για τον πάγκο της τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Πιθανόν και λόγω των καλών του σχέσεων με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

Ωστόσο, όσο δεν υπάρχει σχεδιασμός, αποφάσεις και επίσημες κινήσεις δεν μπορεί να γίνει κάτι… οριστικό με τον «δράκο» που δεν είχε ποτέ στην ζωή του πάρε-δώσε με την ΑΕΚ είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής και κατ’ επέκταση με τον κόσμο της. Για αυτό και ίσως αντιμετωπίζεται από κάποιους με περισσότερο επιφυλακτικότητα, από όσο θα έπρεπε.

Αυτό που μοιάζει σίγουρο και δεδομένο είναι το πρωτοφανές «άδειασμα» της ΑΕΚ στον Βαγγέλη Ζιάγκο. Σε ένα δικό της παιδί που εδώ και 20 χρόνια έχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα μπάσκετ. Και μετά από δύο χρόνια δύσκολης δουλειάς, βλέπει να αντιμετωπίζεται με περίσσια ασέβεια. Μία εβδομάδα στην Αθήνα δεν έχει συναντήσει ούτε έναν από την ΑΕΚ, ενώ και πριν στο Κλίβελαντ τον είχαν στο… σκοτάδι και αυτός δούλευε για την ομάδα έχοντας λάβει εγγυήσεις ότι συνεχίζει. Παρόλα αυτά επειδή βάζει ακόμη την ΑΕΚ πάνω από όλα, περιμένει την περιβόητη συνάντηση του με τον Αλεξίου.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X