«Δεν είναι στις προτεραιότητες μας ο Τζιμπούρ»

Προς «ναυάγιο» η υπόθεση Τζιμπούρ-ΑΠΟΕΛ γράφουν στην Κύπρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rafik djebbour Ράφικ Τζιμπούρ ΑΕΚ ΑΠΟΕΛΕντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση επιθετικού. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Ράφικ Τζιμπούρ, όπως αναφέρουν οι νταμπλούχοι Κύπρου, οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ασχολούμενοι με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, και περιμένοντας να μείνει ελεύθερος.

Από την περασμένη Τρίτη ο «τρομοκράτης» έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς αποδεσμεύτηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα να… φορτσάρει ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του, δίνοντας χώρο στην ΑΕΚ να παίξει… μπάλα μόνη της, αλλά η Ένωση δεν τα βρίσκει με τον Τζιμπούρ στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα «φουντώνουν» πως θα βρεθεί ή πως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μαζί με ανθρώπους της ομάδας του, ώστε να κλείσουν επιθετικό. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας τεχνικός είχε πιέσει τη διοίκηση, η οποία είχε δώσει διορία στον Τζιμπούρ, να περιμένει λίγο ακόμη για να μείνει ελεύθερος, ενώ οι δύο έχουν συνεργαστεί στην ΑΕΚ τη σεζόν 2008-09.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X