Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τους Πλατέλλα – Αραβίδη να σκοράρουν στο δίτερμα

Δείτε ΦΩΤΟ από την "πρώτη" της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΗ σημερινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Σπάτα , με τον Τραϊανό Δέλλα να ρίχνει το βάρος του σε ασκήσεις κατοχής μπάλας και καλής κυκλοφορίας. Μετά τα όσα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές, αφιέρωσε ένα μικρό διάστημα του προγράμματος σε δίτερμα, το οποίο πάντως είχε μικρή διάρκεια. Ο προπονητής χώρισε τους παίκτες του και τους άφησε για πέντε λεπτά περίπου να παίξουν, σε μια άσκηση στην οποία πήραν μέρος και οι τερματοφύλακες.

Και σε αυτό το μικρό διάστημα ο Χρήστος Αραβίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας πρόλαβαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα τους κατάφερε να κερδίσει με 2-0, με τους δύο κιτρινόμαυρους να δείχνουν για ακόμα μια φορά τα εξαιρετικά αγωνιστικά που έχουν.

Ο Αραβίδης, όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr έχει πάρει φόρα από τις πρώτες προπονήσεις και σκοράρει ακατάπαυστα και σήμερα ήταν εκ νέου πρωταγωνιστής.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X