Ας του πουν επιτέλους τι θέλουν

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-agia-sofia1Το γήπεδο και πάλι σε πρώτο πλάνο. Είναι αλήθεια ότι έχει …τραβήξει πολύ το συγκεκριμένο θέμα και ειδικά μετά τις συνεχόμενες καθυστερήσεις των συνεδριάσεων στη Βουλή, οι οποίες πήγαν πίσω την υπόθεση. Τόσο καιρό έχουμε ακούσει τους …πάντες να μιλούν για την “Αγιά Σοφιά”, αλλά όχι τον καταλληλότερο. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να ακούσουμε τι θα πει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, απ’ το στόμα του οποίου “κρέμονται” οι φίλοι της ΑΕΚ, ελπίζοντας ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα, ή τουλάχιστον αισιόδοξα.

Ο ίδιος δεν έχει χάσει ούτε χιλιοστό του δραμιού από την σιγουριά του, ότι το γήπεδο θα γίνει, παρά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ήταν και παραμένει απολύτως βέβαιος. Αυτό αναμένεται να τονίσει την Πέμπτη, αν και η αλήθεια είναι ότι όσοι αντιδρούν στο τωρινό σχέδιο θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά θέλουν. Ποιος είναι ο σκοπός τους. Τι ακριβώς ζητάνε, γιατί προς το παρόν αυτό που καταφέρνουν είναι να πέφτουν σε αντιφάσεις χωρίς να προτείνεται ουσιαστική λύση.

Το πιο εύκολο για τον Μελισσανίδη αυτή τη στιγμή θα ήταν να πει “αλλάζω τα σχέδια και φτιάχνω μικρότερο γήπεδο (δηλαδή 23 χιλ. θέσεων) αποκλειστικά εντός του οικοπέδου που ανήκει στην ερασιτεχνική, χωρίς να πάρω ούτε εκατοστό από το άλσος, το οποίο παραμένει ως έχει”. Μια τέτοια κίνηση θα έριχνε άλλωστε και το κόστος, άρα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πιο εύκολα. Η ΑΕΚ όμως χρειάζεται μεγαλύτερο σύγχρονο γήπεδο  που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεγάλου συλλόγου αλλά και στις επιταγές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και η Νέα Φιλαδέλφεια ένα άλσος που θα αποτελεί “κόσμημα” για την πόλη και πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Αν ορισμένοι επιμένουν να διαφωνούν ας ξεκαθαρίσουν τι επιθυμούν και η λύση θα βρεθεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνει ένα διαφορετικό γήπεδο απ’ αυτό που περιμένουμε. Όλη αυτή η άρνηση όμως χωρίς ξεκάθαρες θέσεις δεν ευνοεί κανέναν και κάνει κακό τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X