Αισιοδοξία στο περιβάλλον του Μασούντ ότι ως την Παρασκευή θα πει το "ναι" στην ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση", δηλώνει ο μάνατζερ του Μασούντ στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masoodΣύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, απ’ το περιβάλλον του Μασούντ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο διεθνής “άσος” θα πεισθεί απ’ το πρότζεκτ της ΑΕΚ και θα δώσει θετική απάντηση.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μια μέρα πριν ο Χόρχε Σαντομέ στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο enwsi.gr, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να απαντήσει ο Ιρανός στην εξαιρετική πρόταση που του έχει καταθέσει η Ένωση. Από χθες πάντως ο Μασούντ βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις τόσο με τους εκπροσώπους του, όσο και με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να κατανοήσει ότι, παρά τη φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, στην ΑΕΚ δημιουργείται μια ομάδα που έχει ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή. Εννοείται ότι βασική επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ισπανία και ειδικά σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση που να τον καλύπτει οικονομικά, όσο αυτή της Ένωσης.

Απ’ το περιβάλλον του υποστηρίζεται ότι μετά από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Μασούντ, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πείθεται όλο και περισσότερο απ’ την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αν και πρωταρχικός του στόχος είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να βρει ομάδα στην Ισπανία. Η πλευρά του παίκτη έχει ζητήσει και έχει πάρει προθεσμία λίγων ημερών απ’ τον Μιλοβάνοβιτς μέχρι να απαντήσει οριστικά και όπως φαίνεται το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα θα λήξει (είτε θετικά, είτε αρνητικά) μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X