Οι παράγοντες που θα κοθορίσουν την οικονομική βάση

Οι παράγοντες που θα κοθορίσουν την οικονομική βάση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1113330Ρευστά εξακολουθούν να παραμένουν τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, ενώ σήμερα το απόγευμα, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, αναμένονται οι πρώτες εξελίξεις έπειτα από επικοινωνία που θα υπάρξει ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τους ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εξίσου σημαντικό ρόλο για το “αύριο” του τμήματος χάντμπολ θα παίξουν και οι υπόλοιποι παράγοντες που αναμένεται να καθορίσουν την οικονομική βάση για το “χτίσιμο” της Ένωσης. Συγκεκριμένα στην ΑΕΚ περιμένουν από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής να τηρήσει την υπόσχεση για το ποσό των 60.000-80.000 ευρώ, το οποίο θα δοθεί σε βάθος χρόνου και μαζί με το ποσό που θα μαζέψει η Original για την ενίσχυση του τμήματος, θα αποτελούν μια καλή βάση εκκίνησης. Επιπλέον στην Ένωση έχουν γίνει συζητήσεις και με υποψήφιους χορηγούς για ρουχισμό και μετρητά, με τα μηνύματα  να είναι θετικά. Έτσι, αν όλα κυλήσουν ομαλά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το “χτίσιμο” της ΑΕΚ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X